Actualizare stire, ora 19:30– Purtatorul De cuvant ISU Neamt, slt. Adrian Rotaru a declarat ca butelia a explodat chiar la sosirea pompierilor, acestia reusind sa scoata din bucatarie o a doua butelie, inainte ca si aceasta sa explodeze.

In urma incendiului au ars o buna parte din acoperis si mai multe anexe, inclusiv un cotet cu tot cu sapte gaini. De asemenea, locuinta si bunurile din camere au suferit avarii in urma interventiei cu apa.

Stirea initiala– Un incendiu urmat de o explozie a avut loc astazi in jurul orei 17, la o casa de pe strada Dimitrie Cantemir din Piatra- Neamt.

In momentul izbucnirii focului, in casa erau proprietarii, sot si sotie, impreuna cu doi copii minori. Toti au reusit sa se iasa din casa si sa se salveze, inainte sa explodeze butelia cu gaz, pe care o aveau in bucatarie.

La fata locului au fost trimise patru echipaje de pompieri, cu tot atatea autospeciale de stingere. Din informatii neoficiale, focul a pornit din bucatarie. Deocamdata nu se cunosc dimensiunile pagubelor, interventia pompierilor fiind in desfasurare.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.