Două case au luat foc în comuna Alexandru cel Bun, în apropiere de limita cu Piatra Neamț. Incendiul a iazbucnit în jurul orei 15 și conform martorilor, se manifestă la două case. Cu ajutorul localnicilor, până la sosirea pompierilor, dintr-o curte au fost evecuate la timp animale de companie, dar și mai multe bunuri, inclusiv motociclete și autoturisme. Printre cei care au sărit în ajutor, a fost și un polițist de la SAS (mascați), aflat în timpul liber. La ora redactării știrii (16:30), intervenția pompierilor era în desfășurare. Incendiul era localizat și se acționa pentru lichidare.

Forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Piatra-Neamț intervin în aceste momente pentru localizarea și stingerea unui incendiu produs în satul Bistrița din comuna Alexandru cel Bun. Din primele informații, incendiul se manifestă la mai multe locuințe”, a transmis ISU Neamț la ora 15:20.

Conform unor informații încă neconfirmate oficial, incendiul ar fi izbucnit de la un cablu electric de branșament, care ar fi căzut pe o anexă.

I.C. (sursa foto- ISU)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.