Actualizare stire: Potrivit ISU Neamt, incendiul s-a manifestat pe o suprafata de 300mp, iar la interventie au participat si pompierii de la SVSU Roznov. Cauza probabila a producerii indendiului este cos de fum neprotejat termic corespunzator, fata de materiale combustibile.

Stirea initiala: Un incendiu violent a izbucnit in jurul orei 11 la o casa cu etaj din comuna Savinesti, jud. Neamt.

Loading...

Pompieri intervin cu 5 autospeciale de stingere. Focul a cuprins intreaga casa, incendiul fiind anuntat la 112 de destul de tarziu, pentru ca proprietarii nu erau acasa.

Casa apartine unui inginer silvic de la Ocolul Silvic Tarcau si este construita toata din lemn, aceasta fiind si explicatia extinderii cu repeziciune a flacarilor. Mai mult, potrivit unor surse, proprietarul avea depozitat in pod o cantitate mare de cherestea uscata de stejar. Focul s-a extins si la un garaj dar si la o anexa. Pompierii au reusit sa scoata la timp doua butelii cu gaz din locuinta.

Potrivit unor martori, este posibil ca incendiul sa fi izbucnit de la o centrala termica.

La ora redactarii, interventia pompierilor era in desfasurare.

Ionut CORFU (sursa foto si video- ISU Neamt)

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

4 COMENTARII

  1. Fura naiba lemne, deștepților care sunteți voi! Va treziți vorbind aiurea ca fura silvicultorii lemne. Atâta știți! Ați plantat voi mulți arbori și fura din grădina voastră
    Omul are necaz și vine un frustrat cu replica tipică de nu poate dormi noaptea
    Stai liniștit tu ca nu din cauza RNP-istilor dispare pădure, ci din cauza voastră ca ați ales pe cine trebuie la putere
    Rusine tie! Și apropo, învață sa scrii înainte sa te afirmi pe internet, alias “cât”, nu “cit” 😒

  2. In primul rand omul e inginer la ocolul Roznov. Și dacă fura cum spune idiotul de mai sus avea casa gata. Mansarda nu era finalizata inca. Și casa e începută din anul 2005 parca. Deci nu era finalizata nici după atâția ani. Pentru asta care debilitează prostii să știți că oamenii ăștia din Rnp ce se mai zbat pentru pădurea distrusă și retrocedată abuziv de politicieni. Doamne ferește de așa necaz.

LĂSAȚI UN MESAJ