Incendiul din noaptea de sambata spre duminica de la acoperisul caldirii fostului BJATM din Piatra- Neamt (vezi stirea si foto AICI), a fost provocat de o echipa de muncitori care au facut o lucare la acoperis. Acestia au folosit si un arzator pentru materialul izolant care a trebuit incalzit, si care apoi a ars mocnit pana spre miezul noptii cand a izbucnit flacara.

Comunicat ISU Neamt:

Sâmbătă, 09.12.2017, la ora 23:04, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la acoperişul unei hale de depozitare, aparţinând unui operator economic, în municipiul Piatra Neamţ, str. Ion Păun Pincio. La locul indicat de apelant s-au deplasat patru echipaje de pompieri militari cu trei autospeciale de stingere, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime şi un echipaj de paramedici cu o ambulanţă SMURD(EPA) din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamţ.

În urma evenimentului au ars 100 mp şarpantă din lemn cu învelitoare din tablă şi cca. 15 ml iluminator din policarbonat. Intervenţia pentru lichidarea incendiului a durat aproximativ două ore.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,mod de operare greşit al unui arzător cu flacără”.

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.