Conducerea Spitalului Judetean de Urgență Piatra-Neamț anunță demararea lucrărilor de reparații, igienizare și modernizare a Unității de Primiri Urgențe. ”Aceste lucrări vor începe săptămâna viitoare și se preconizează că vor fi finalizate în termen de aproximativ patru săptămâni. Finanțarea acestor lucrări (…) cuprinde nu doar lucrările enumerate mai sus ci și achiziția de aparatură medicală pentru dotarea UPU.

În perioada de desfășurare a lucrărilor, activitatea de primiri a urgențelor va continua, pacienții fiind rugați să urmeze indicațiile panourilor informative și a personalului medical. Capacitatea UPU va fi afectată temporar însă se vor face eforturi pentru optimizarea timpului de triaj și directionarea pacienților către secțiile corespunzătoare patologiilor identificate.

Aceste lucrări erau absolut necesare, ultimele lucrări de acest tip fiind efectuate în anul 2007.

Mulțumim pacienților și aparținătorilor pentru înțelegere și îi asigurăm de preocuparea constantă pentru îmbunătățirea condițiilor și a actului medical în cadrul Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamt”, se arată într-o informare transmisă de SJU Neamț.

I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.