Piatra Curată – ediția a X-a

Comunicat de presă Primăria Piatra Neamț: Campania de plantări și ecologizare „Piatra Curată”, deja devenită o tradiție pentru orașul nostru, a ajuns anul acesta la cea de-a zecea ediție. Până  pe 7 aprilie vom organiza mai multe acțiuni de plantare și curățenie, alături de voluntari, asociațiile de proprietari și unitățile de învățământ.

Pe parcursul acestor săptămâni asociațiile de proprietari și ONG-urile care doresc să se implice în acțiunile de ecologizare și le vom oferi saci de gunoi. De asemenea, vom fi alături și de școlile din oraș, în cadrul programului „Săptămâna verde”, cu material săditor pentru acțiuni de plantare.

Vom încheia campania cu o amplă acțiune de plantare, în cartierul Speranța și îi chemăm alături de noi pe toți cetățenii care vor să se implice pentru înfrumusețarea orașului și pentru un mediu mai curat și sănătos.

E perioada în care îmi aduc aminte mai mult ca oricând de campaniile de ecologizare pe care le-am organizat și la care am participat de-a lungul anilor, pentru că e luna curateniei. Anul acesta suntem la a zecea ediție a unui eveniment care aduce împreună oamenii pentru un scop nobil și întărește spiritul comunității. Lansez invitația către toți cei care vor să se implice să vină alături de noi, la acțiunile de plantare și ecologizare de anul acesta. Un oraș curat se face și se menține în echipă!” a precizat primarul Andrei Carabelea.

Vă așteptăm alături de noi în demersul Piatra Curată!

Mai multe detalii legate de materialele pentru acțiunile de curățenie pot fi obținute la numărul de telefon 0748 146 809.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.