Nemtenii care nu au apucat inca sa mearga in concediu vor avea ocazia sa o faca incepand cu duminica, 14 septembrie. ANAT si ANTREC lanseaza cea de-a XXV-a editie a campaniei “Vacante la tara”, editia de toamna, in perioada 14 septembrie-31 octombrie 2014. Lista pensiunilor care s-au afiliat la acest program este destul de generoasa si poate fi consultata pe paginile oficiale Agentia Nationala a Agentiilor de Turism si ANTREC.
Destinatarii programului sunt toate categoriile de turisti care isi doresc sa descopere viata satului, traditiile si obiceiurile rurale, ospitalitatea gazdelor, bucatele traditionale si sa petreaca o vacanta linistita intr-un cadru natural.
Tariful sugerat de asociatii pentru cazarea la pensiuni de doua margarete este de 175 de lei per persoana, la pensiuni de 3 si 4 margarete tariful ar putea fi de 225 lei de persoana, iar la pensiuni de 5 margarete costul cazarii poate fi 290 lei pentru o persoana. In acest tarif sunt incluse 5 nopti in camera dubla, prima noapte de cazare fiind aferenta zilei de duminica. Sejurul se incheie in ziua de vineri. Foarte important de mentionat este faptul ca fiecare pensiune participanta in acest program va oferi din partea casei micul dejun.
In judetul Neamt, participa la program cu precadere pensiuni din Ceahlau si Durau, iar nemtenii care doresc sa vada si alte zone rurale ale tarii pot merge la Sapanta, Borsa, Moieciu-Pestera, Rasnov, Timisu de Jos, dar si la Bran, Novaci, Sacelu, Arcani, Runcu si nu numai. In prezentarea realizata pe paginile celor de la ANAT si ANTREC sunt afisate numele pensiunilor participante, numarul de margarete care inseamna confort si, desigur, zona unde se afla fiecare.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.