Este incredibil ce se petrece in judetul Neamt. In sedinta de Consiliu Judetean de maine, 8 octombrie, convocata de Ionel Arsene, la punctul 4 de pe ordinea de zi, este prevazuta acordarea de stimulent financiar, adica plata unor bani in plus pe langa salariul de zeci de mii de lei, pentru directorul Spitalului Judetean Neamt, medicul Silviu Verzea: ”Acordarea unui stimulent financiar lunar persoanei numite în funcția de manager interimar al Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamt”, suna proiectul de hotarare care ar urma sa fie adoptat maine in sedinta de Consiliu Judetean, la propunerea lui Arsene.

Acordarea stimulentului financiar pentru directorul Verzea, vine in toiul unui megascandal in care este implicat Spitalul Judetean Neamt, dupa ce zeci de pacienti au fost tinuti peste 10 ore in frig si ploaie in curtea spitalului, fara apa si alimente.

Cuantumul stimulentului pentru director nu este mentionat in textul proiectului (suma exacta este prevazuta in documentatia tehnica pe care inca nu o avem la dispozitie), insa acordarea unor bani in plus directorului spitalului in care pacientii sunt tratati ca niste vite, este una dintre cele mai mari sfidari la adresa nemtenilor platitori de taxe si impozite si de asigurari de sanatate.

Iata imaginile care au revoltat o tara intreaga:

Spitalul Județean Neamț- Pacienți ținuți ore intregi în curte, sub cerul liber, bătrâni de peste 70 de ani, stau de 10, 12 sau 14 ore fără apă și fără alimente

Spitalul Județean Neamț- Pacienți ținuți ore intregi în curte, sub cerul liber, bătrâni de peste 70 de ani, stau de 10, 12 sau 14 ore fără apă și fără alimente. Citeste mai multe detalii AICI https://tvmneamt.ro/video-pandemia-bate-omenia-spitalul-judetean-neamt-lagar-de-exterminare-autoritatile-tac-malc/

Publicată de TVMneamţ.ro pe Luni, 5 octombrie 2020

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.