Kaufland nu vrea sa construiasca nimic la Piatra- Neamt, deci cei doi reprezentanti ai firmei de constructii GRUP 4 INSTALATII care luau la bani marunti pe consilierii locali astazi si vorbeau in numele Kaufland sunt niste impostori, si ar trebui ca autoritatile sa se autosesizeze si toti consilierii locali PNL, cu tot cu primarul Chitic sa ceara scuze public pentru acuzele aduse celor care au contestat acest proiect, tocmai pe considerentul ca nu exista nicio garantie ca cei doi impostori reprezinta interesele Kaufland, exact cum anuntam si noi astazi in articolul Greu de intimidat- consilierii PSD- PMP- ALDE au respins din nou PUZ-ul pentru asa-zisul Kaufland

Intr-un comunicat de presa al Kaufland, se anunta ca aceasta companie nu mai are intentia sa construiasca ceva la Piatra- Neamt, din luna mai 2016.

Si atunci cum ramane cu lamentarile primarului Chitic ca se pierd locuri de munca si ca nu se face bunatate de investitie pentru pietreni?

Cum este posibil ca doi oameni sa ia la intrebari pe consilierii locali, sa participe la lucrarile din comisii si sa fie sustinuti cu atata vehementa de primar si de o buna parte dintre consilierii locali, fara ca cineva din institutie sa verifice cine sunt ei cu adevarat si ce intentii au?

Ce urmareau ei de fapt de isi doreau atat de mult sa obtina autorizatie de constructie, de au fost in stare sa recurga la asemenea tactici de tip escrocherie?

Sau… au fost toti complici?

Consideram ca aceste intrebari trebuie lamurite cat mai urgent de conducerea Primariei, care ar trebui si sa sesizeze organele de ancheta.

Nu vrem sa facem propaganda niciunui partid politic, dar trebuie sa recunoastem ca toti consilierii PSD-PMP-ALDE care au fost prezenti la ultimele doua sedinte de consiliu local si au respins de fiecare data proiectul impostorilor, au dat dovada de responsabilitate si nu au cazut in capcana intinsa de respectiva firma.

Informatia a fost confirmata oficial de Kaufland si a fost anuntata de ziarpiatraneamt.ro

Articolul si comunicatul Kaufland pot fi vazute AICI

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.