Zilele trecute, un reprezentant Apaserv se arata foarte suparat si spunea in fata consilierilor locali din Piatra- Neamt ca respectiva companie va fi nevoita sa creasca pretul apei pentru populatie daca va fi obligata sa refaca toata banda de circulatie dupa ce distruge asfaltul spart pentru diverse interventii la avarii. Adica situatia financiara de la Apaserv este foarte fragila si nu o putem atinge nici cu o floare.

In acelasi timp, o teava de capacitate destul de mare care traverseaza albia paraului Cuiejdi in zona Staro, este sparta si apa curge de zor de vreun an, dupa cum spun locuitorii din zona.

A fost reparata (daca se poate spune asa) o data in primavara, apoi in aceasta vara dar de fiecare data, teava s-a spart din nou fix in acelasi loc si apa curge in continuare dupa cum se poate vedea in poze. Interventia intr-un astfel de loc n-ar trebui sa fie cine stie ce inginerie, pentru ca nu este nevoie sa se sparga asfalt sau sa se sape santuri, fiind de ajuns doar o scara si un sudor.

Aceasta indiferenta a companiei, vecina cu nesimtirea este pe banii populatiei care plateste si pierderile.

Sa fi ramas Apaserv si fara bani de electrozi pentru sudura dupa ce a cumparat tone de lapte praf de la firma lui Capraru de la Roman, la preturi de trei ori mai mari?

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.