Deputatul Liviu Harbuz face un gest destul de surprinzator pentru un politician. El organizeaza un concurs, premiul constand intr-o vacanta de sapte zile in Austria. “Persoana câștigătoare, împreună cu un însoțitor, va beneficia de ospitalitatea mea timp de 7 zile în Austria, în reședința pe care o dețin conform declarației de avere, într-un orășel care seamănă cu Piatra Neamț și care abia așteaptă să se înfrățească cu orașul nostru” sustine chiar deputatul pe blogul sau.

Concursul este inedit, pentru ca asemenea idei nu vin prea des din partea politicienilor nostri si este initiat  dupa ce Liviu Harbuz, in urma cu cateva zile a mers personal cu telegondola pe muntele Cozla locul de destinatie a telegondolei si s-a convins ca investitia nu produce mai nimic, ba chiar din contra turistii lipsesc cu desavarsire, singurele fiinte care isi fac veacul acolo, fiind cainii, unul dintre ei intampinandu-l si pe deputatul Nemtean (Vezi aici!)

Capture

Asadar, Liviu Harbuz s-a gandit ca optiunea cea mai buna pentru resuscitarea acestei investitii este sa se consulte cu toti cei care au idei pe marginea acestui subiect, iar cea mai buna idee sa o premieze cu o vacanta de sapte zile pentru doua persoane la resedinta proprie din Austria, lucru de asemenea inedit pentru un politician.

   Ideile pot fi trimise pe blogul deputatului Liviu Harbuz, unde puteti gasi si regulamentul concursului, conditii de participare, etc. VEZI DETALII AICI!

Ionut CORFU

austria-contest-1

 

DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

  1. 1. Infiintarea unui PARC ZOOLOGIC care sa gazduiasca animalele incarcerate in actualul Zoo Piatra Neamt.
    2. Infiintarea unui PARC DE AVENTURA pentru copii si tineri (cu tiroliene, zone de escalada, etc.); astfel de parcuri pot fi intalnite si-n cele mai modeste zone rurale din occident. (investitia aceasta ar fi mai putin costisitoare decat multe altele)
    3. Infiintarea unui OBSERVATOR ASTRONOMIC (poate chiar in acel igloo)

  2. CAM ieftina dom’le… “IDEEA”…avnd in vedere “pretzurile” actuale…care se practica printre politicieni si politruci…dar deh…e criza! :)))…oricum…pomana nu ingrasa dar tine de foame-A zis un Roman! :))

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.