O comuna din judetul Neamt isi trimite cei mai buni elevi la mare, gratis. Este vorba despre comuna Podoleni, de unde 50 de elevi de clasele I-VIII vor pleca in luna august intr-un sejur de 3 zile la mare, in statiunea Neptun, pe banii Primariei. ”Este al doilea an consecutiv cand punem in aplicare aceasta forma de recompensare a elevilor cu merite deosebite la invatatura. Au fost selectati primii 5 elevi din fiecare clasa, in ordinea mediilor obtinute in anul scolar care tocmai sa incheiat. Sunt 10 clase, deci in total sunt 50 de elevi pentru care suportam integral costurile celor 3 zile la mare, inclusiv pentru 5 insotitori, asa cum prevede legea. In 2018 a fost un proiect pilot si am hotarat sa-l continuam, pentru ca anul trecut am constatat ca cei mai multi dintre copii nu fusesera niciodata la mare, bucuria lor fiind imensa, mai ales ca meritau asta dupa un an scolar in care au stat cu burta pe carte, cum se spune. Minivacanta asigurata de Primaria si Consiliul Local Podoleni, va fi in perioada 15-18 august.”, a declarat Cristian Croitoru (foto), primarul comunei Podoleni.

Ca si in 2018, cei 50 de elevi si insotitorii lor vor avea asigurat totul, de la transport pana la cazare in camere duble la Hotelul Miorita, masa, dar si acces de asemenea gratuit, in parcul de distracții „Paradis Land” din Neptun.

Sejurul este asigurat de o Agentie de Turism cu care Primaria a facut un contract, dupa ce a ales cea mai convenabila varianta, in urma unei selectii de oferte. Costurile se ridica la aproximativ 600 de lei de elev, a mai precizat primarul Cristian Croitoru.

Ionut CORFU

 

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.