Doi pietreni care au exagerat cu băutura s-au luat la bătaie când s-au întânit, sâmbătă noapte, în Parcul Central din municipiul Piatra Neamţ. Pe seama unor conturi mai vechi de reglat şi pe fondul „euforic” în care erau s-au luat la pumni. Lucrurile au scăpat de sub control când unul dintre ei a transformat sticla din mână într-o armă. Din mulţimea care se distra de Zilele Oraşului a apărut imediat o patrulă de siguranţă publică ce a intervenit la timp, înainte ca situaţia să se transforme într-o tragedie.

Cel lovit în cap a refuzat să fie condus la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale. În urma discuţiilor purtate de jandarmi cu cele două persoane implicate în conflict şi cu martorii identificaţi la faţa locului a reieşit că evenimentul s-ar fi produs pe fondul unor neînţelegeri mai vechi dintre cei doi bărbaţi.

Cele două persoane au fost conduse la sediul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ iar în cauză, au fost întocmite acte de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Actele au fost predate Poliţiei în vederea continuării cercetărilor.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.