ANUNT Romsilva:

În vederea informării populației referitor la posibilitățile de achiziționare a lemnului pentru foc necesar încălzirii locuințelor, în sezonul rece, vă informăm că Direcția Silvică Neamt, în conformitate cu prevederile Legii 46/2008 – Codul Silvic, Art. 59, cu modificările și completările ulterioare, oferă spre vânzare lemn de foc pentru încălzirea locuințelor prin următoarele subunități:

Prețurile de valorificare variază între 60 lei/mc cu TVA și 285 lei/mc cu TVA în funcție de specie, sortiment și condiția de livrare, fiind prezentate detaliat pe site-ul Direcției Silvice Neamt, www.neamt.rosilva.ro  precum și la sediile primăriilor, ocoalelor și cantoanelor silvice.

Persoanele interesate pot depune cereri la ocolul silvic sau la primărie. Valorificarea  materialelor lemnoase se realizeaza in baza cererilor, in functie de ordinea depunerii si disponibilul existent la momentul solicitarii.

Pana la sfarsitul lunii octombrie 2018, Directia Silvica Neamt valorificase la populatie si institutii publice un volum de peste 88000 metri cubi, lemn pentru foc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.