Polițiștii de la ordine publică și cei de la poliția rutieră din Bicaz au desfășurat ieri un Plan de acțiune pentru combaterea cauzelor generatoare de accidente pe drumurile DN 17 B, DJ 208 și DC din localitatea Borca. Conform I.P.J. Neamț, în urma acțiunii au fost înregistrate 15 infracțiuni rutiere și au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale:

„În ziua de 9 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Bicaz însoţiţi de poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bicaz, au desfăşurat un Plan de acţiune pentru combaterea cauzelor generatoare de accidente, respectiv consumul de alcool în rândul conducătorilor auto precum şi abaterile comise de mopedişti.

În cadrul acestei activităţi, au acţionat 11 poliţişti din cadrul structurilor de ordine publică şi poliţie rutieră pe DN 17 B, DJ 208 şi DC, din localitatea Borca.

În urma acţiunii efectuate de poliţişti, au fost constate 15 infracţiuni (7 pentru punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, 7 pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi 1 pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe) şi au fost aplicate 8 sancţiuni contravenţionale la OUG 195/2002R.”

Andreea LARGER

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.