Doi bărbați din comuna Tupilați, judetul Neamt (Păunescu Nicu și Martinas Mihai Ionut), condamnați la închisoare pentru o crimă comisă în Irlanda, au fost prinși ieri de polițiști. Cei doi făceau parte dintr-un grup infracțional constituit în Irlanda, unde în 2014, alături de alți membri ai clanului din care făceau parte, l-au omorât pe un proxenet tot de origine română, în urma unei reglări de conturi. ”La data de 21 februarie a.c., polițiștii au pus în executare a două mandate de arestare, emise pe numele unui bărbat, de 41 de ani, din Gherăiești, respectiv pe numele unui bărbat de 32 de ani, din Tupilați.

Cei doi bărbați au fost condamnați de Tribunalul București la o pedeapsă privativă de libertate de 13 ani, in cazul bărbatului de 41 de ani și de 9 ani, în cazul bărbatului de 32 de ani, pentru săvârșirea, pe teritoriul Irlandei, a infracțiunii de omor.

În urma investigațiilor proprii și a schimbului de date și informații realizat între polițiștii Secțiilor de Poliție Rurală Săbăoani și Ștefan cel Mare, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Neamț, la data de 21 februarie a.c., cei doi bărbați au fost depistați în localitatea Tupilați, fiind conduși la Penitenciarul Bacău”, transmite IPJ Neamț.

Detalii despre crimă AICI- Nouă români implicaţi în asasinarea, în anul 2014, a unui proxenet român din Irlanda au fost condamnaţi de Tribunalul Bucureşti la un total de 177 ani de închisoare.

I.C.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.