Înfrangere usturatoare pentru PSD Piatra Neamt, dupa ce consilierii locali social democrati au acuzat ca viceprimarii Alin Lehăduș (Pro Romania) si Marius Irimia (USR) au fost instalati ilegal pe functii si au facut tot felul de petitii, plangeri si reclamatii, pentru inlaturarea lor din functii. Primarul Andrei Carabelea anunta ca instanta a dat verdictul: cei doi viceprimari au fost repuși pe functii prin Hotarare judecatoreasca. Decizia nu este definitiva, insa sansele ca o alta instanta sa o schimbe, sunt aproape nule. ”Alin Lehăduș și Marius Irimia sunt pe punctul de a-și relua atribuțiile de viceprimari, în urma deciziei instanței care a constatat că alegerea acestora s-a făcut cu respectarea prevederilor legale.

După șapte luni, în care demersurile politicianiste ale opoziției au blocat buna funcționare a primăriei, ne aflăm, în sfârșit, în situația în care activitatea poate fi desfășurată conform angajamentelor asumate.

Chiar dacă decizia nu este una definitivă, consider că este un prim pas spre normalitate și spre armonizarea activității administrative în folosul pietrenilor și a întregii comunități.

În ceea ce mă privește, rămân consecvent principiului că la primărie facem administratie și nu politică, iar prioritatea mea rămâne dezvoltarea comunității”, transmite Andrei Carabelea intr-un comunicat de presa.

Dupa ce au inceput demersurile pentru suspendarea celor doi viceprimari, PSD-istii din Consiliul Local au fost acuzati in repetate randuri ca urmaresc sabotarea actualului primar PNL, blocarea administratiei locale si ca vor sa puna mana macar pe una dintre cele doua functii.

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.