O imagine care cu siguranta va genera controverse aprinse, a fost surprinsa in timpul incendiului de la Manastirea de maici Paltin- Petru Voda, din noaptea de 4/5 ianuarie 2020.

Instantaneul a fost trimis pe adresa redactiei tvmneamt.ro de un cititor si deocamdata nu se stie cine l-a surprins, insa poza pare a fi facuta la scurt timp de la izbucnirea flacarilor, intrucat se poate observa ca focul se manifesta cu violenta.

Pe imagine este balconul de deasupra intrarii principale in cladirea stăretiei si se poate vedea ca flacarile care ies prin acoperisul balconului, au luat forma unui corp uman care seamana cu un inger sau dupa parerea altor persoane care au vazut poza, chiar cu Iisus rastignit pe cruce, ori cu un om cu o cruce in mana.

In timpul incendiului din noaptea respectiva, la Manastirea Paltin- Petru Voda a mai avut loc un eveniment neobisnuit, catalogat de multi drept un miracol. O cutie in care se aflau moastele unui calugar de la Muntele Athos, a fost scoasa intacta din cladirea in flacari, dupa peste 3 ore de la izbucnirea incendiului. Cutia se afla intr-o camera de la etajul cladirii, unde totul a fost transformat in scrum, insa moastele au scapat natinse, desi in timpul unui incendiu, temperatura in incaperi poate depasi 1.000 de grade Celsius. Moastele fusesera lasate manastirii de parintele Iustin Pârvu (Mai multe detalii, AICI- FOTO- Miracol după incendiu, la Petru Vodă. Moaște rămase neatinse de flăcări. Erau lăsate de părintele Iustin)

Ionut CORFU

 

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

4 COMENTARII

  1. Ați dat-o în penibil!Foc înseamnă păcate mari şi grele!Neîngrădire de erezie şi altele…Teofan „purtător” de sinagogi şamd!

  2. Ferească Bunul Dumnezeu pe tot omul de necaz…însă, Atenție maica staretă ,ceva nu’i in regulă acolo… De vină sint plantele medicinale .sau, cine le’a cules..? Prea multe bordee de * pusnice *..??? De’ar avea pădurea gură !!!.. O fi prea aproape mănăstirea de maici de cea de călugări…????!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.