O spaga de peste 160.000 de euro incasata de un inginer din Piatra- Neamt, i-a adus acestuia un an si 10 luni de inchisoare. El a fost depistat si retinut de politisti, pentru a fi condus si incarcerat la Penitenciarul Bacau. ”La data de 18 ianuarie a.c., în jurul orelor 16.30, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Neamţ au depistat şi reţinut un bărbat de 65 de ani, din Piatra Neamţ, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii. Acesta era condamnat de Tribunalul Neamţ la o pedeapsă privativă de libertate de un an şi 10 luni de închisoare pentru comiterea infracţiunii de luare de mită.

În fapt, în anul 2009, în timp ce îşi desfăşura activitatea în calitatea de inginer principal în cadrul unei societăţi comerciale din Neamţ, ce avea ca atribuţii verificarea, recepţionarea şi decontarea lucrărilor executate de o altă societate comercială din Iaşi, a pretins o sumă de bani, iar ulterior în anii 2010-2011 a primit de la societatea respectivă 732.564 de lei pentru a-şi îndeplini în mod corespunzător atribuţiile de serviciu.

Bărbatul a fost condus şi încarcerat de poliţişti la Penitenciarul Bacău în vederea executării pedepsei”, se precizeaza intr-un comunicat IPJ Neamt.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.