Reteaua europeana EURES ofera o gama variata de locuri de munca in Bulgaria si Norvegia. Joburile se adreseaza persoanelor care au pregatirea de bucatar, agent de vanzari si inginer cercetare Network.

Daca ne referim la slujba de bucatar produse indiene, angajatorii norvegieni cer viitorilor lucratori, vorbirea limbii engleze, calificare in domeniu si experienta.

Tandoori Tapas Bar & Restaurant ofera preparate traditionale indiene si tapas spaniole, cu condimente care scot in evidenta aromele caracteristice bucatariei indiene si spaniole. Mai multe informatii si fotografii pe www.tandoor-tapas.no. Salariul primit va fi intre 31.000 si 43.000 de euro, asta in functie de experienta si pregatire. Ca beneficii, firma poate ajuta la gasirea unei locuinte si la aducerea familiei in Norvegia. Durata contractului va fi pe o perioada nedeterminata si cu norma intreaga. Angajarea trebuie sa se faca cat mai curand posibil. Nemtenii care vor cele doua joburi trebuie sa trimita scrisoare de intentie si CV Europass, scrise in limba engleza, la adresa de e-mail: rajshaw@hotmail.com. Diplome si alte documente se vor prezenta doar in cazul unui interviu. Mai multe informatii la numarul de telefon +47 906 00 206.

Postul de agent de vanzari de la firma bulgareasca  NES-NEW ENERGY SYSTEMS Ltd este pentru Romania. Firma produce si comercializeaza instalatii de incalzire bazate pe panouri solare. Activitatea consta in prospectarea pietei, dezvoltarea portofoliului de clienti, propunerea de noi produse si servicii, participarea la targuri de profil. Se cere vorbirea limbii engleze, studii superioare, experienta de minim 6 luni si permis de conducere. Firma ofera masina de serviciu, telefon si computer. Salariu negociabil. Durata contractului va fi nedeterminata, cu perioada de proba. CV-urile se vor trimite in limba engleza, cu poza inclusa, la: pl.nedeva@sunsystem.bg, persoana de contact Plamena Nedeva. Tel: +359 898999961. Candidatii selectati vor fi chemati la interviu in Romania. Alte detalii despre firma la: www.sunsystem.bg.

A treia slujba este de inginer cercetare Network. Se va lucra in laboratorul Simula, care este un institut de cercetare in domeniul tehnologiei informatiei si comunicatiilor (TIC), calcul stiintific si de inginerie software. Acolo, se realizeaza cercetare de inalta calitate, educatia studentilor, transfer de tehnologie si comercializare. Departamentul Networks functioneaza pe rezistenta in aplicatii de comunicare, pe masurare si prin prototipuri si studii teoretice. Candidatul va lucra la un proiect MONROE, de masurare a retelelor mobile de banda larga in Europa. Acolo se va face proiectare, constructie a unei platforme flexibile pentru rularea experimentelor operationale 3G/4G in retele mobile MBB, proiectarea sistemelor de masurare, inclusiv acces utilizator, management experimentat al bazei de date, module de evolutie NorNet Edge. Firma angajatoare solicita urmatoarele: licenta sau master in informatica, inginerie electrica sau domenii conexe, cunostinte de programare C/C++, experienta cu Linux la nivel de administrator de sistem, experienta cu baze de date si bune cunostinte in module de accesare, precum si cunostinte solide pe limbaje de scripting, experienta cu instrumente de management de configurare (Puppet, CFEngine). Se mai cere vorbirea foarte buna a limbii engleze. Salariul primit va fi de aproximativ 57.000 de euro pe an. Durata contractului va fi pe o perioada de doi ani, cu posibilitate de prelungire. Pentru acest post trebuie sa scrieti CV in limba engleza (rezumand educatie, locuri de munca si experienta). De asemenea, se va atasa  scrisoare de intentie, in care sa se explice calificarile si interesul profesional, numele si datele de contact ale 2-3 referinte (nume, relatia candidatului cu persoana, adresa de e-mail si numar de telefon). Toate aceste documente cu exceptia CV-ului vor fi in format PDF. Specificati in scrisoarea de intentie de unde ati aflat de acest post (EURES Romania).

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.