Un tanar de 19 ani a fost injunghiat ieri seara in timp ce se afla intr-o statie de autobuz de pe B-dul Decebal, din Piatra- Neamt. Agresorul are 25 de ani si este din Targu- Neamt. Legistii au stabilit ca leziunile suferite de victima i-au pus viata in pericol, anunta IPJ Neamt:

În seara zilei de 03.07.2017, dispeceratul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ a fost sesizat despre faptul că a avut loc o agresiune între două persoane pe raza municipiului. La fața locului s-a deplasat o echipa operativă, care a identificat persoana vătămată, un tânăr de 19 ani, din Piatra Neamt, ce a fost transportată cu ambulanţa la UPU Neamţ.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au depistat imediat și agresorul, un tânăr de 25 de ani din Târgu Neamț. Acesta este cercetat pentru faptul că, în timp ce se afla într-o staţie de autobuz de pe b-dul Decebal, pe fondul unui conflict, a lovit cu un briceag victima. Polițiștii au documentat activitatea infracțională a tânărului de 25 de ani și lau reținut 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Astăzi, în urma concluziilor medico-legale, s-a stabilit că leziunile suferite de victimă i-au pus viața în pericol, fapt pentru care ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.