O inregistrae audio de-a dreptul socanta (VEZI MAI JOS!), in care se aude cum Claudiu Pavel ii transmite amenintari cu moartea sotiei sale a fost publicata de vestea.netPe inregistrare se aude cum agresorul isi exprima in mod clar intentia a-i lua viata sotiei sale, pe care o maltrata de mai multi ani, terorizand-o efectiv atat pe ea cat si pe cei doi copii mici ai lor. Amenintarile au fost puse in practica ieri, 17.06.2016, cand Claudiu Pavel si-a atacat sotia cu un cutit, acum femeia aflandu-se inca in stare grava la spital, dupa ce a fost supusa unei interventii chirurgicale care a durat patru ore. VEZI STIREA AICI!  

Inregistrarea audio a fost facuta de un cumatru al cuplului, care incerca sa adune dovezi despre comportamentul violent al lui Claudiu Pavel, potrivit vestea.net

Intre timp, noi amanunte ies la iveala si anume ca de mai multe zile victima mergea spre centrul comunei prin niste gradini prin spatele casei sale, pentru a evita sa treaca prin fata casei sotului cu care se afla in divort, din cauza violentei la care era supusa. De asemenea, femeia era batuta deseori fara nici un motiv si s-a intamplat chiar sa fie lovita cu pumnul in fata din senin in timp ce lua masa cu sotul si cu copiii. Baiatul cuplului, in varsta de 6 ani, era pur si simplu ingrozit doar la vederea tatalui, iar daca acesta i se adresa, indiferent de tonul pe care o facea, copilul izbucnea in plans.

Totodata, fara sa acuzam pe nimeni, trebuie mentionat ca victima a depus mai multe plangeri la politie si a fost indrumata de oamenii legii sa solicite certificat medico-legal, care alaturi de inregistrari cum este cea de fata si cu declaratii de la martori, ar fi condus sigur la retinerea lui Claudiu Pavel. Din pacate, niciodata nu a procedat asa cum a fost invatata si a dat astfel impresia sotului agresiv ca este invincibil.

Din nefericire, legislatia extrem ce proasta si de incompleta din Romania, da posibilitatea unor astfel de dezaxati sa-si duca pana la capat intentiile lor criminale, creand o stare de nemultumire si chiar de panica in societate dar, si mai grav, intotdeauna nemultumirile sunt indreptate catre politisti sau primari, care nu au nicio vina decat aceea de a aplica legi proaste, sau de a fi in imposibilitatea sa intervina la timp, pentru ca nu le permite legea, asta in timp ce parlamentarii din Romania sunt preocupati de tampenii ca ”legea fumatului” sau sa numere cainii de pe la stani.

In tari civilizate din atat de laudata UE, legea permite ca o simpla injuratura adresata unei femei, copil, batran sau persoana cu dizabilitati, sa te trimita instantaneu in spatele gratiilor. Sa mai amintim ca victima lui Claudiu Pavel avea un handicap major, adica isi pierduse o mana inca din copilarie?

Ionut CORFU

inregistrare audio: vestea.net

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.