O femeie de 37 de ani, din Târgu-Neamț, bănuită că ar fi indus în eroare o femeie de 60 de ani, de la care a primit 2.500 de euro, sub pretextul vânzării unui imobil, a fost reținută de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț.

La data de 3 martie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au documentat activitatea infracțională a unei femei de 37 de ani, din Târgu-Neamț, bănuită de comiterea infracțiunii de înșelăciune.

Astfel, în urma cercetărilor efectuate, au rezultat indicii că, în perioada 4 – 17 februarie 2021, persoana în cauză ar fi indus în eroare și prejudiciat o femeie de 60 de ani, sub pretextul achiziționării unei garsoniere din oraşul Târgu-Neamţ, cu suma de 5.000 de euro, care ar fi fost promisă spre vânzare.

În acest sens, persoana vătămată i-ar fi înmânat o sumă de bani, prejudiciul rezultat în urma săvârşirii acestei infracţiuni fiind de 2.500 de euro.

În baza probatoriului administrat, femeia în cauză a fost reținută de polițiști pentru 24 de ore.

Astăzi, aceasta urmează a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamţ, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

sursa: IPJ Neamt

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.