In urma cu cateva ore a aparut minuta conform careia instanta a admis cererea procurorilor si a hotarat ca Manole Constantin Madalin, zis ”Borcan” sa fie arestat preventiv pentru 30 de zile. El este cercetat pentru savarsirea infractiunii de omor.

Solutia pe scurt: Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ şi în consecinţă: În temeiul art. 226 raportat la art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului Manole Constantin Mădălin, reţinut în Centrul de Reţinere şi Arestări Preventive al I.P.J. Neamţ, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor – prevăzută de art. 188 alin. 1 Cod penal, pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 30.08.2016 şi până la data de 28.09.2016, inclusiv. În temeiul art. 272 alin. 1 Cod procedură penală, onorariul avocatului din oficiu în sumă de 130 lei, se avansează către Baroul Neamţ, din fondurile Ministerului Justiţiei. În temeiul art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 30.08.2016, ora 14.45.

Reamintim ca Manole Madalin l-a zdrobit in bataie pe Dan Muscalu zis ”Codita”, intr-un bar din Roznov, acesta decedand in drum spre casa, dupa ce a reusit sa plece pe picioarele sale de la locul agresiunii (Vezi detalii aici!)

Ionut CORFU

 

 

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.