Drumul expres Piatra Neamț- Bacău, cu care Ionel Arsene se împăuna în campaniile electorale ca fiind una din mărețele realizări PSD, rămâne tot la stadiul de proiect, ca și noul spital județean.

Conform publicației Bacău.net, Catalin Urtoi, consilier al ministrului Transporturilor, a anuntat ca lucrarile la studiul de fezabilitate al drumului expres Piatra Neamt – Bacau nu merg cum ar trebui. La acest studiu lucreaza Search Corporation, aceeasi societatea care a abandonat studiul de fezabilitate la Autostrada A13 Bacau – Brasov: „Din păcate studiile geo sunt întârziate, iar prestatorul din Piatra Neamț are lucrări realizate în valoare de aproximativ 278000 euro + TVA.

Până în acest moment a încasat aproximativ 34000 euro + tva. Diferența nu o poate încasa, deoarece nu a finalizat câteva lucrări, dar pe care nici nu le poate realiza deoarece nu i se asigură anumite operațiuni premergătoare, gen anumite informații pe care doar proiectantul general le poate da. Și uite așa suntem într-un cerc vicios, al neputinței!

Între timp prestatorul din Piatra Neamț a luat alte lucrări pe perioada de iarnă, căci altfel ar fi intrat în faliment. Iată o situație concretă din multele probleme generate de către unii proiectanți în faza de SF cu, care se confruntă în acest moment CNAIR! În perioada următoare voi avea mai multe discuții pe această temă deoarece trebuie deblocata într-un fel această situație”, spune Cătălin Urtoi.

I.C.

2 COMENTARII

  1. Dați de pământ cu iresponsabilii !!!!
    Ajunge cu incompetența, lipsa de răspundere si tolerarea întârzierilor !!!
    Sunt vinovați toți cei care trebuiau sa facă, cei care trebuiau sa verifice si cei care trebuiau sa sancționeze !!!
    Pe scurt, va bateți joc de noi
    Ajunge !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.