Ioan Asaftei, vicepresedinte CJ Neamt, recunoaste ca nici el nu este multumit de ceea ce se face in intersectia de la Girov, dand astfel dreptate presei care a semnalat in ultimele zile, faptul ca acolo sunt bani aruncati aiurea, pentru ca lucrarile care se vor finaliza peste doua saptamani, nu ajuta deloc la scaderea numarului accidentelor rutiere, ele ajutand mai degraba la fluidizarea traficului.

La cateva zile dupa ce tvmneamt.ro atentiona ca ”La Girov se face frectie la picior de lemn”, in intersectie s-au mai produs doua accidente(Vezi aici!), ambele pe fondul neacordarii de prioritate, din cauza proastei semnalizari a intersectiei.

Astazi, Ioan Asaftei care are in atributiuni si drumurile din judet, a declarat ca a vazut materialele de presa aparute pe marginea acestui subiect si a recunoscut ca nu e bine ceea ce se face acolo: ”Nu vreau sa cad in derizoriu si sa dau vina pe greaua mostenire, dar noi, actuala conducere a Consiliului Judetean Neamt, ne-am trezit cu proiectul asta pe cap, el fiind aprobat in cealalta legislatura. Am vazut si eu ce se face acolo si nu sunt deloc multumit. Am fost la Iasi cu Ionel Arsene si am vazut cum au rezolvat ei intersectiile asemanatoare si vom incerca sa gasim o alta modalitate pentru a reduce numarul accidentelor la Girov. Stiu ca s-a mers pe ideea unui giratoriu dar, a fost o problema cu proprietatile private, pentru ca este nevoie sa se largeasca intersectia si trebuie facute exproprieri. Vom incerca sa rezolvam noi asta, pentru ca ceva trebuie facut.

Nu stim cate conduceri se vor mai schimba la CJ Neamt, pana cand cineva va avea ”stralucita” idee sa puna niste panouri luminoase de avertizare intr-o banala intersectie, insa este foarte interesant de vazut, cine va plati o frectie la picior de lemn asa de scumpa, care a costat aproximativ 5,4 miliarde de lei vechi.

Ionut CORFU

 

 

1 COMENTARIU

  1. Decat un giratoriu sant mai utile doua panouri luminoase intremitent aprinse.Restul sant bani aruncati aiurea.Trebuie sa rezolvam si atat.Giratoriu alţi bani?Din banii cui?Cred ca iesim mai ieftin.?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.