Primaria Piatra Neamt anunta ca se interzice accesul pietonilor pe podul de la Piata Centrala, dupa ce ieri, o balustrada s-a prabusit cu tot cu trotuar.

De asemenea, va fi restrictionat traficul auto pe podul de la Caprioara, unde se va circula alternativ pe cate un sens de mers, cel mai probabil cu semafoare. Si traficul pietonilor pe puntea de la ștrand va fi restrictionat, astfel incat, pe punte nu se vor putea deplasa mai mult de 10 persoane concomitent. ”Măsurile care s-au stabilit în acest caz sunt interzicerea circulației pietonale pe acest pod, pentru siguranța pietonilor, și devierea circulației pietonale pe podul din zona bazei sportive VIP și a fabricii de confecții EMA (fostă 8 Martie). Aceste măsuri se aplică până ce o expertiză tehnică va confirma siguranța pietonilor.

De asemenea, s-a discutat și despre oportunitatea atenționării populației cu panouri de informare asupra restricționării traficului pe puntea pietonală care face accesul în Ștrandul Municipal la 10 persoane, tocmai pentru siguranța pietonilor și în acest caz, până la obținerea unor concluzii avizate de către experți asupra gradului de degradare în care se află această punte.

O altă măsură care s-a dispus în sedința de astăzi o reprezintă circulația rutieră alternativă pe câte un sens pe podul peste râul Bistrița de la Căprioara, măsură ce va fi pusă în aplicare cu luarea celorlalte măsuri necesare pentru a nu îngreuna traficul rutier pe Bd. 9 Mai, după obținerea avizului Comisiei Rutiere a municipiului Piatra-Neamț”, se arata intr-un comunicat de presa al Primariei Piatra Neamt.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.