In aceasta perioada la Piatra Neamt are loc  editia a III-a a celui mai important eveniment dedicat promovarii in mediul online a unui judet din Romania. Programat pentru intervalul  5-11 septembrie 2014, actiunea cuprinde urmatoarele doua componente majore: B2B – un curs dedicat business-urilor din zona de travel cu focus pe teme de management eficient si marketing online si B2C – un infotrip in judet creat special pentru o delegatie formata din 60 de bloggeri, printre care se vor afla si 15 invitati din afara granitelor tarii.

Cursul a avut obiectivul de a stimula crearea unor programe turistice tematice si dezvoltarea marketingului online in primul rand pe nisa unitatilor de cazare si apoi a tour-operatorilor din Judetul Neamt.

          Publicul  tinta a acestui curs au fost reprezentanti din unitatile de cazare din Neamt si judetele limitrofe, tour-operatori, restaurante, firme de rent-a-car,  institutii ale statului si autoritati locale, bloggeri implicati si-n infotrip, presa locala si consultanti independenti si studenti.

https://www.youtube.com/watch?v=cbEsqMKJXkM

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.