Imagini apocaliptice dupa inundatiile de pe valea Muntelui. Cea mai grava situatie pare sa fi fost la Farcasa, unde viitura a depasit un metru inaltime. In satul Bușmei o familie cu un copil de un an a fost surprinsa in casa (foto- jos). Cei trei au fost salvati de pompieri.

Tot la Bușmei, un batran a fost gasit ascuns in podul grajdului de frica viturii, acesta fiind ajutat de pompieri sa coboare si sa iasa din zona afectata, iar o masina a fost luata de ape, fiind gasita in albia unui parau.

Loading...

La Poiana Largului, anexele unei case au fost spulberate de aluviunile transportate de viitura, iar drumul national intre localitatea amintita si Petru Voda incepe sa se surpe in unele locuri.

Reamintim ca in jurul orei 17, patru comune de pe Valea Muntelui (Borca, Farcasa, Poiana Teiului, Grinties) au fost afectate de inundatii in urma ploilor din ultimele ore. Zeci de gospodarii au fost inundate si doua drumuri nationale au fost blocate de aluviuni. La ora redactarii, in zona sunt desfasurate operatiuni de remediere a situatiei. Din fericire, cel putin pana acum, nu sunt victime.

Ionut CORFU (sursa foto: ISU Neamt si martori)

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.