In aceasta dimineata, la ora 10:30 are loc învestirea noului subprefect al judetului Neamt, Doru Ungureanu.

Ceremonia se desfasoara in cadru privat, asa cum ne-a obsinuit prefectureasa Soroceanu. Ea a invitat doar presa care i se pare ei buna. Presa ”rea”, asa cum este si tvmneamt.ro are interzis la Prefectura Soroceanu SRL, de cand fosta secretara a judetului a privatizat institutia.

Loading...

Potrivit vestea.net, şefii de institutii deconcentrate au trăit un adevărat şoc la invitaţia de participare: au fost somaţi să confirme participarea (ca la nuntă) şi anunţaţi că accesul va fi făcut „pe baza cărţii de identitate”. Aşa că la primele ore ale dimineţii, oamenii făceau glume închipuindu-şi cum jandarmul de la poarta de acces îi va legitima pe reprezentanţii SRI, Poliţiei şi cum îşi va legitima propriul şef de la Jandarmi.

Reamintim ca imediat dupa ce a fost numita in functie, prefectureasa Soroceanu a impartit presa in doua: cea buna, care poate avea acces in Prefectura si la informatii si cea rea, cu care nu se comunica sub nicioa forma, pe motiv, ba ca a disparut baza de date, ba ca nu este acreditata.

Totodata, Soroceanca (numele de alint printre cunoscuti) si-a mai angajat un fin la cabinetul prefectului dupa ce mai angajase unul si o nepota atunci cand a fost subprefect,  in 2012. Si mai sunt niste rude angajate prin institutii, dar despre ele, cu alta ocazie.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.