Președintele Consiliului Județean Neamț nu se dezice de comportamentul duplicitar, una spune, alta face! Nu a onorat invitația PNL de a discuta pe marginea proiectului de rectificare bugetară, reclama consilierii judeteni PNL, prin vocile a doi dintre lideri, Florin Hopsa si Bogdan Buhusanu.

Intr-un comunicat remis presei, consilierii judeteni PNL se arata indignati dupa ce Ionel Arsene a refuzat invitatia liberalilor de a participa la debateri pe marginea rectificarii bugetului judetean. ”Președintele Consiliului Județean Ionel Arsene nu a onorat invitația PNL a de veni să discutăm pe marginea proiectului de rectificare bugetară. Un  bărbat politic ar fi venit, însă, în schimb, el lansează atacuri gratuite la adresa noastră pe pagina de Facebook, clamând că este sincer interesat de soarta nemțenilor. Când trebuia să acționeze, să demonstreze că este interesat, nu a făcut-o! Nu înțelegem de unde această încăpățânare păguboasă, având în vedere că de fiecare dată ne spune să facem administrație, nu politică. Am fi vrut și noi să vedem că face administrație! Dacă nu îi convenea să vină la sediul PNL putea să propună un alt loc de întâlnire, pentru a avea dezbaterea, mai mult decât necesară, pentru proiectul de rectificare al bugetului județului Neamț. Mai mult chiar, din cauza acestor tărăgănări primăriile din județ rămân fără banii, de care au nevoie ca de aer, pentru a continua proiectele de dezvoltare, deja demarate! Da, președintele Consiliului Județean Neamț a demonstrat astăzi că nu îi pasă de nemțeni”, Florin Hopșa liderul consilierilor județeni liberali.

Așa cum am spus în conferința de presă de săptămâna trecută astăzi împreună cu liderul consilierilor liberali județeni Florin Hopșa am venit pregătiți să purtăm dezbaterea privind rectificarea proiectului de buget al județului Neamț, precum și proiectul privind alocarea sumei din impozit pentru UAT-uri. Așa cum era de așteptat domnul Ionel Arsene, sau vreun alt reprezentant, delegat al președintelui Consiliului Județean, nu au binevoit să aloce din timpul lor pentru această dezbatere. Acest tip de comportament ne arată că toate atacurile la adresa consilierilor PNL sunt simple acțiuni populiste, care nu au nicio legătură cu interesul cetățenilor. Îi solicit președintelui Consiliului Județean să explice de ce împiedică bunul mers al județului Neamț”, Bogdan Buhușanu consilier liberal.

Intr-o conferinta de presa sutinuta vineri, 30 august, consilierii judeteni PNL i-au adresat o invitatie publica presedintelui CJ Neamt, de a participa la dezbateri privind rectificarea bugetara. Ei au spus ca proiectul de hotarare a fost trimis consilierilor judeteni cu foarte scurt timp inainte de ultima sedinta de CJ, astfel incat, acestia nu au putut studia documentele, astfel incat sa voteze in cunostinta de cauza, prin urmare, s-au abtinut de la vot.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.