Ion Asaftei, vicepresedintele ALDE si presedintele ALDE Neamt, taxeaza dur realitatile societatii romanesti, care potrivit liderului ALDE, a ajuns sa fie ingenuncheata sub bagheta guvernarii actuale. ”Societatea românească dă în clocot! Românii au ajuns la disperare. Pandemie, incendii, încălcări brutal-flagrante ale Constituției, îndatorarea inacceptabilă a țării prin împrumuturi  cu dobânzi astronomice, vânzarea pământului fertil românesc și a acelor obiective industriale care încă mai aduc plus valoare economiei noastre, blocarea creșterii salariale și a pensiilor, sfredelirea sufletului românesc prin bagatelizarea rolului bisericii, introducerea în manualele școlare la vârste fragede a spurcatei educații de gen, ridicarea de statui acelor indivizi care, istoric vorbind, au mâinile mânjite cu sânge românesc, sărăcirea cronică a populației prin scăparea de sub control a prețului la energie, încălcarea demnității umane prin obligativitatea vaccinării …Cam acesta este, pe scurt, tabloul trist al unei realități românești care își are sorgintea în incompetență, nepăsare și nesimțire guvernamentală. Pe acest fond al disperării, o altă nenorocire s-a abătut asupra noastră: avem aproape ciclic de a face cu adevărate crime petrecute în secțiile ATI care ard în spitalele noastre, transformându-se în adevărate crematorii.

A avea prin repetiție asemenea incidente criminale și tu, guvern blestemat, să nu iei nicio măsură pentru a le stopa, nu te faci doar complice la crimă, ci ești de-a dreptul criminal.

Un criminal nesimțit și odios prin incompetență, un criminal pentru care moartea în chinuri a unor suferinzi a devenit o banalitate cotidiană!”, transmite Ion Asaftei, intr-un punct de vedere publicat pe atitudinea-nemteana.ro

I.C.

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.