Ion Asaftei, presedintele ALDE Neamt, a declarat pentru Atitudinea Nemteana, ca membrii si simpatizantii ALDE trebuie sa voteze in turul doi al alegerilor prezidentiale dupa cum le dicteaza constiinta, amintind ca ALDE a sustinut in primul tur pe Mircea Diaconu.

„În turul II, fiecare să voteze după propria-i conștiință! Este, însă, de remarcat faptul că membrii și simpatizanții ALDE  care au votat  ,, UN OM”  au un  simț al responsabilității  foarte  dezvoltat  și vor ști ce să facă în turul al doilea, fără ca noi, liderii, să-i direcționăm să-și dea votul într-un sens sau altul.

Cetățeanul intră în cabina de vot cu buletinul de vot și propria-i conștiință. Să-l lăsăm să aleagă  liber ! Așa este moral și legal !

Doresc să închei prin a informa  comunitatea nemțeană că în cele 490 de secții de votare din județul Neamț (300 reprezentate de ALDE și 190 de Pro România), Mircea Diaconu, sprijinit de Alianța UN OM formată din cele două formațiuni politice, ALDE și Pro România, a obținut 11,21% din totalul de voturi valabil exprimate, procent ce se situează peste media pe țară.

Mulțumesc încă o dată membrilor  și simpatizanților  ALDE  pentru spiritul civic de care au dat dovadă”, sa declarat Ion Asaftei, vicepresedintele ALDE Neamt.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.