Ion Asaftei, pus de PSD președinte interimar în locul lui Arsene la CJ Neamț, a lăsat audiența cu gura căscată ieri, la ziua comunei Bodești, după un discurs bombastic, pe teme care nu au ce căuta la o astfel de manifestare, cu trimiteri la subiecte șoșocist- AURiste.

Asaftei a vorbit despre pericolele care pândesc ființa națională a poporului român, despre război sau despre pericolul drogurilor, fenomen cu care CJ Neamț, instituție pe care Asaftei a reprezentat-o pe scena de la Bodești, nu are nici în clin nici în mânecă. ”Este o ofensivă teribilă asupra ceea ce înseamnă ființa noastră națională (…)Nu în ultimul rând, această mizerie ordinară care înseamnă droguri, din nefericire în rândul unor tineri. În jurul nostru este un război crunt.

De la război, droguri și ofensiva la ființa națională, Asaftei a trecut la conspirații împotriva celor care conduc județul, făcând referire la o grupare care ar vrea să discrediteze pe cei care fac parte dintr-un ”grup de oameni care lucrează în beneficiul dumneavoastră”. Odată cu dezvăluirile lui Ion Asaftei despre conspiraționiștii care lucrează împotriva ”grupului de oameni” de la CJ Neamț, nemțenii ar trebui să înțeleagă de ce se dărâmă podurile și rămân așa, de ce drumurile județene sunt ca în Ucraina, de ce se moare cu zile în spitalul județean, de ce se scumpește apa continuu, de ce este Apaserv în faliment, sau de ce s-a umplut CJ Neamț de s(in)ecuriști, beizadele, fini, nași și cumetri. Următoarele fraze din discursul interimarului din fruntea județului Neamț, ar trebui citite cu maximă atenție, pentru a se putea evita cu succes manipularea subliminală. ”Aș vrea să înțelegeți că aici este un grup de oameni care lucrează în beneficiul dumneavoastră, chiar dacă în anumite medii apar anumite informații care mai de care mai manipulatoare. Suntem aici să ne facem treaba. De asta este bine să nu vă lăsați manipulați de unii sau de alții. E o grupare gălăgioasă care vrea să vă distragă atenția și să vă împingă subliminal în altă direcție

După preluarea funcției, Ion Asaftei recomanda presei conspiraționist-incomode, ”să scrie mai cu patriotism” atunci când critică sau când dezvăluie hoțiile de la CJ Neamț.

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.