Ion Asaftei, presedintele ALDE Neamt: AM REALIZAT ÎMPREUNĂ, CONTINUĂM ÎMPREUNĂ!
Ion Asaftei: Alegerile locale din 27 septembrie constituie un punct de reper pentru viitorul județului Neamț. Înscris în cursa pentru Consiliul Județean Neamț pe lista de candidați a Alianței pentru Modernizarea Neamțului 2020 din care fac parte ca reprezentant al Partidului Alianța Liberalilor și Democraților-ALDE, mi-am propus să demonstrez nemțenilor că experiența politică și administrativă din acest mandat în care dețin funcția de vicepreședinte au contribuit și pot contribui decisiv la continuarea dezvoltării județului și la îmbunătățirea calității vieții concetățenilor, mărturie a activităților mele și a echipei de la Consiliul Județean fiind sutele de proiecte realizate în beneficiul nemțenilor. Ştiu judeţul Neamț dintr-un colţ în altul, știu problemele fiecărei comunităţi în parte pentru că, spre deosebire de candidaţii celorlalte partide, din afara Aliantei PSD-ALDE-PPU, nu am descoperit comunele, orașele sau municipiile în precampanie.
Suntem o echipă care a plecat în lupta electorală de la premisa așezării la baza acțiunilor noastre a acelorași calități umane și valorizatoare cu care am pornit la drum și în 2016 pentru modernizarea județului Neamț : implicarea, profesionalismul și dorința sinceră de mai bine.
Pentru mine și colegii mei, scopul pentru care ne aflăm pe aceste liste, este acela de a identifica orice cale prin care putem continua dezvoltarea județului și avem convingerea că pregătirea profesională și competențele pe care le-am exercitat de-a lungul celor 4 ani vor influența decizia electorilor în bine! AM PROMIS ACUM 4 ANI CĂ FACEM, AM DOVEDIT CĂ AM FĂCUT ! O coincidență fericită pentru dezvoltarea județului a condus în acea perioadă la alianța dintre PSD, condus de dl Ionel Arsene, și ALDE, condus de subsemnatul, alianță prin care ALDE a asigurat MAJORITATEA, STABILITATEA ȘI CERTITUDINEA că orice proiect de hotărâre a Consiliului Județean în beneficiul cetățenilor va trece. ȘI AȘA S-A ÎNTÎMPLAT!!! Valorile politice de stânga și de centru-dreapta s-au pliat perfect pe interesul comunității, dintr-un calcul foarte simplu: și eu și dl Ionel Arsene am lăsat politica deoparte și AM FĂCUT ADMINISTRAȚIE ….
Ne-a interesat, înainte de toate, să creștem nivelul de civilizație din fiecare localitate, să modernizăm drumurile, să realizăm rețele de canalizare și aducțiuni de apă, să modernizăm și să dotăm unitățile de învățământ, spitalele, dispensarele medicale, să dezvoltăm turismul … și multe altele. Realizările noastre nu pot fi cuprinse în acest mesaj !Vă recomand și vă rog în același timp, cu eleganță și mult respect, să accesați postările domnului președinte Ionel Arsene , postări în care sunt cuprinse într-un mod concentrat realizările noastre, a coaliției PSD-ALDE din 2016 și până în prezent.
Orice om de bună credință, a cărui judecată nu este întunecată de patimă politică, este conștient de acest adevăr profund.
Vă mulțumesc celor enorm de mulți care apreciați activitățile noastre la justa lor valoare și aveți o limpezime fără prihană a sufletului și a cugetului!!! Iată de ce ținem foarte mult ca decizia politică să aparțină celor care știu să se aplece asupra suferințelor și durerilor oamenilor!
Noi am dovedit că știm și revenim acum de pe poziția experienței dar și a rezultatelor obținute în cei 4 ani de administrație și, împreună cu ceilalți parteneri și colegi din Alianța pentru Modernizarea Neamțului 2020, îl susținem pe dl Ionel Arsene la funcția de președinte al Consiliului Județean Neamț, un om tânăr, practic și devotat comunității nemțene. IONEL ARSENE RĂMÂNE SINGURA GARANȚIE CĂ JUDEȚUL NEAMȚ NU ÎȘI VA PIERDE RITMUL MODERNIZĂRII ȘI DEZVOLTĂRII !!! Iată de ce este important ca Alianța pentru Modernizarea Neamțului 2020 să se bucure de aprecierea și votul dumneavostră la alegerile din data de 27 septembrie.
Trebuie să formăm dragi concetățeni, cu ajutorul dumnevoastră, în cadrul Consiliului Județean Neamț, aceeași majoritate constructivă.
Oameni buni, dragi nemțeni, vă mulțumesc cu sinceritate pentru încrederea și suportul moral acordat în toți acești 4 ani! A însemnat foarte mult pentru mine .Mă responsabilizează și mă obligă pentru viitor ! Având convingerea că doar cu sprijinul dumnevoastră vom fi câștigători vă doresc multă sănătate, prosperitate și fericire !!! Cu acest gând de bine și cu Bunul Dumnezeu în suflet vă invit să mai dăm o șansă la dezvoltare județului nostru. Votați candidații ALDE, Votați Alianța pentru Modernizarea Neamțului-2020! AM REALIZAT ÎMPREUNĂ, CONTINUĂM ÎMPREUNĂ! Doamne ajută!
tvmneamt.ro
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.