Ionel Arsene, presedintele CJ Neamt a fost incarcerat in arestul IPJ Neamt in aceasta seara, 29 ianuarie 2018. Curtea de Apel Bacau a emis mandatul de arestare in jurul orei 18, instanta transmitand-ul spre executare catre IPJ Neamt.

La ora 18:30 un echipaj de politie din Targu Neamt s-a prezentat la domiciliul lui Arsene din aceeasi localitate, insa acesta plecase deja. Politistilor li s-a spus ca presedintele CJ Neamt este in drum spre Piatra- Neamt unde merge sa se predea la arestul IPJ Neamt.

Loading...

Un echipaj de politie din Piatra Neamt a fost trimis sa verifice pe traseu daca lucrurile se confirma si se pare ca la intrarea in oras s-a intersectat cu masina lui Arsene, acesta ajungand la destinatie impreuna cu politistii.

La sosirea lui Arsene, in fata IPJ Neamt a fost vazuta masina Oanei Bulai (county managerul judetului Neamt) in  care se afla o femeie ”camuflata” cu ochelari (sursele noastre nu baga mana in foc ca era chiar ea). Alaturi de femeie, in masina se mai aflau doi barbati, dintre care unul era mai in varsta.

Sursele sustin ca in aceeasi zona (IPJ Nemt) a fost vazuta si Carmen Elena Nastase, directoarea Centrului pentru Cultura si Arte Carmen Saeculare.

La ora 19, Ionel Arsene a intrat neinsotit in sediul IPJ Neamt, apoi a fost dus in arest.

Si cand a fost retinut pentru 24 de ore pe 18 ianuarie 2018, Oana Bulai a ramas in Bacau insotita de deputatul Ciprian Serban pana a doua zi cand Arsene a fost eliberat, spun sursele tvmneamt.ro

Ionut CORFU

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ