Ionel Danca (originar din Neamt), seful Cancelariei premierului Orban, a avut un discurs devastator seara trecuta la Piatra Neamt, la adresa lui Ionel Arsene, presedintele CJ Neamt. Danca l-a prezentat pe Arsene drept ”interlop în șosete”, facand referire la afacerile din perioada in care a condus CJ Neamt si la celebrul film interzis minorilor, in care Arsene apare in ipostaze XXX alaturi de o femeie intr-o camera de hotel, dar cu șosetele in picioare. ”Suntem oameni cinstiti, oameni educati, oameni de calitate si nu inteleg un lucru: cum de a fost posibil acest cosmar, ca acest judet sa fie condus de un interlop in șosete? Acesta este Ionel Arsene. Cum putem noi, care am crescut cu totii in acest judet, cu scoli foarte bune, ne-am format un viitor.

Cunosc Romanul, orasul copilariei mele. De mic copil ma duceam sa vad orasenii din Roman pentru ca erau exemple de buna purtare, de educatie, sa invat manierele de la oras. Am venit la Piatra Neamt, anii mei de liceu, eram mai tineri si mai frumosi si mai fara griji decat acum si ne-am format un viitor plecand de aici. Multi din judetul Neamt, din majoritatea localitatilor pe care le cunosc, sun oameni cinstiti, oameni onesti, oameni muncitori, cu educatie. Si nu pot sa inteleg cum am ajuns ca acest judet sa fie condus de acesti interlopi de la PSD (…) Sunt convinsa ca putem sterge aceasta pata urâtă care a fost pusa pe judetul Neamt.

Judetul Neamt nu mai poate fi condus de acesti PSD-isti (…) Împreuna, vom sterge rusinea care a ajuns pe obrazul judetului nostru, condus de interlopul Arsene”, declarat Ionel Danca.

I.C.

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Deci dl. Danca, in calitate de om cinstit , educat si de calitate, cum s-a auto-evaluat, nu gaseste alta modalitate de campanie in afara de jignirea adversarului politic?!Daca Arsene e interlop, de au candidat pe lista cu el Cozmanciuc si Tapu in 2012?!Dl. Danca e inca un personaj jalnic, o rusine pentru judetul Neamt, ca si cei pe care ii injura!

  2. Circula mai nou pe facebook o chestie cum ca domnul cozmanciuc ar fi facut o nazbatie de cateva milioane de euroi la ocpi iasi unde era director prin 2008. Oare asta nu ar fi cumva manareala de interlop mai ionel danca ? Ce zici tu mai copile nu crezi ca ar trebui sa-ti vezi de grosul obrazului tau?

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.