Ionuț Meraru, fost președinte al PLUS și copreședinte USR, s-a alăturat echipei PNL Neamț, se arata intr-un comunicat de presă al liberalilor nemțeni.

Comunicat de presă- PNL Neamț: Echipa PNL Neamț se întărește, prin cooptarea în structurile de conducere a lui Ionuț Meraru, fost subprefect al județului Neamț. Odată cu Ionuț Meraru, fost președinte al PLUS Neamț și copreședinte al USR Neamț, au aderat la PNL Neamț mai mulți membri ai USR-PLUS.

”Salut decizia lui Ionuț Meraru și a colegilor săi de a se se alătura echipei liberale. Este o decizie care mă bucură, pentru că împărtășim viziuni comune pe foarte multe paliere. Îl cunosc bine pe Ionuț Meraru, am lucrat cu el la Prefectura Neamț, de aceea l-am invitat să se alăture echipei liberale. Este un om capabil, serios, pe care te poți bizui. iar pentru aceste calități a fost cooptat în Biroul Politic Județean”, a precizat George Lazăr, președintele PNL Neamț.

Aderarea lui Ionuț Meraru și a colegilor săi la PNL Neamț nu este un act singular.

În ultimele patru luni, peste 300 de nemțeni s-au înscris în PNL, care își consolidează poziția de principal partid de dreapta și singurul adversar al PSD Neamț.

”Mă bucură că oamenii de dreapta, oamenii serioși care au cuvânt de spus în comunitățile lor, vin spre PNL Neamț, mai ales că avem nevoie de implementarea de politici coerente și pragmatice pentru dezvoltarea comunitățile locale și a județului Neamț. Ușa PNL rămâne deschisă tuturor celor care se regăsesc în proiectele și ideile noastre constructive. Județul Neamț este un județ cu potential imens, dar are nevoie de oameni capabili, care știu să facă administrație. Iar acești oameni se regăsesc în PNL Neamț”, a mai precizat George Lazăr. (Biroul de presă al PNL Neamț)

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.