Informatiile TvmNeamt au fost confirmate oficial de IPJ Neamt, intr-un comunicat de presa publicat pe site-ul institutiei in urma cu scurt timp (ora 15), in care se arata ca preotul Hrisostom Filipescu a fost gasit.

”Astăzi, 14 noiembrie a.c., în urma activităților întreprinse de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri din cadrul I.P.J. Neamț, bărbatul de 33 de ani, din localitatea Țibucani, a fost depistat pe teritoriul unui stat membru al Uniunii Europene, iar la solicitarea acestuia nu putem comunica locația exactă în care se află”, precizeaza IPJ Neamt.

Datorita legilor in vigoare privind informatiile cu caracter personal, politistii nemteni nu pot oferi mai multe date, insa noi am aflat pe surse ca Hrisostom Filipescu a fost gasit intr-o localitate din Germania si nu a fost victima vreunei infractiuni. Preotul ar fi declarat politistilor din Germania ca nu doreste sa se faca cunoscut locul exact in care se afla si ca cel putin deocamdata, nu vrea sa ia legatura cu nimeni. El ar fi plecat din tara in urma presiunilor la care a fost supus de mai multe persoane din Biserica si dupa ce a aflat ca urma sa fie declarat nebun. Masina lui a fost gasita in aeroportul din Bacau, semn ca si-a planuit plecarea. Este foarte posibil ca Hrisostom sa revina in tara dupa ce va obtine un certificat de la o institutie medicala din Occident prin care va demonstra ca este in deplinatatea facultatilor mintale, demontand astfel scenariul cu pierderea minitilor care a mai fost aplicat si in cazul altor preoti care au deranjat, afirma surse TvmNeamt.

Se pare ca preotul staret de la Tibucani a fost efectiv hartuit in ultimul timp dupa ce a inceput sa fie extrem de invidiat pentru ca atragea foarte multi credinciosi la schitul pe care îl pastorea, iar una dintre persoanele care l-ar fi vrut disparut din peisaj ar fi staretul unei  manastiri. Raman totusi mai multe aspecte ciudate in toata povestea asta, care cel mai probabil vor fi lamurite odata cu revenirea lui Hrisostom Filipescu in tara. Vom reveni.

Ionut CORFU

4 COMENTARII

  1. Ha ha. Unde sunt scenariile închipuite de tvneamt cu rapiri, sechestrări, otrăviri? Parcă era sechestrat la Secu… parcă i se furase telefonul… o “sursă” de-a voastră a făcut un apel video. Parcă i se spărsese contul şi altcineva posta pe contul lui, în timp ce el era sechestrat. Cum? Nu sunt adevărate aceste afirmații? Dezvăluirile şocante făcute de otv neamț sunt minciuni? DAAA!
    Dacă el este în Germania, este în siguranță şi nu i-a fost spart contul de fb, atunci ceea xe e scris acolo e scris de el 😉 cum rămâne? Unde sunt “sursele” voastre care doresc să rămână anonime? Ați făcut rating cu minciuni? DAA!
    Pt liniştea ucenicilor lui, am eu o informație: tatăl vitreg al părintelui stă în Germania şi este foarte posibil să îl găzduiască în această perioadă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.