Actualizare stire- 30 martie: Cei trei minori dispăruți au fost găsiți de polițiști.

La data de 29 martie a.c., în jurul orei 20.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au identificat pe o stradă din Piatra Neamț, minorii dispăruți la data de 28 martie 2020.

Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că, pe perioada dispariției, minorii nu au fost victimele vreunei infracțiuni, fiind internați la Centrul ”Sancta Maria” din Piatra Neamț.

Stirea initiala: Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Poliției municipiului Piatra Neamț continuă activitățile de căutare în vederea depistării numiților LEFTER MIREL NICOLAE,  de 17 ani, TURCU IOAN MĂDĂLIN, de 15 ani și MOISĂ VASILE ANDREI, de 17 ani.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați, la data de 28 martie a.c., despre faptul că minorii LEFTER MIREL NICOLAE,  de 17 ani, TURCU IOAN MĂDĂLIN, de 15 ani și MOISĂ VASILE ANDREI, de 17 ani, au părăsit voluntar, în cursul aceleiași zile, în jurul orelor 20.00, Centrul ”Sancta Maria”, din Piatra Neamț, unde aceștia erau instituționalizați și nu s-au mai întors.

LEFTER MIREL NICOLAE

Semnalmente: înălţime – 1,73 m, greutate – 68 de kilograme, ochi căprui, păr negru.

La momentul dispariţiei, acesta era îmbrăcat o bluză de treining de culoare galbenă, pantaloni bleumarin, fiind încălțat cu adidași negri.

 

TURCU IOAN MĂDĂLIN

Semnalmente: înălţime – 1,48 m, greutate – 41 de kilograme, ochi căprui, păr negru.

La momentul dispariţiei, acesta era îmbrăcat o geacă de culoare neagră, pantaloni negri, fiind încălțat cu adidași negri.

 

MOISĂ VASILE ANDREI

Semnalmente: înălţime – 1,65 m, greutate – 42 de kilograme, ochi căprui, păr negru.

La momentul dispariţiei, acesta era îmbrăcat o geacă de culoare bleumarin cu dungi roșii, pantaloni negri, fiind încălțat cu adidași negri.

 

 

De asemenea, polițiștii au stabilit faptul că minorii părăsesc în mod frecvent Centrul ”Sancta Maria” din Piatra Neamț, fără acordul personalului de supraveghere.

Polițiștii au efectuat verificări atât pe raza municipiului Piatra Neamț, cât și la persoanele și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de aceștia, însă nu au fost identificați, în continuare efectuându-se activități specifice.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanelor căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.