Inspectoratul de Politie al Judetului Neamt anunta ca face angajari din sursa externa:

”În conformitate cu prevederile Legii nr. 360/2002, privind statutul poliţistului, cu modificările şi completările ulterioare, Ordinului M.A.I. nr.140/2016 privind activitatea de management resurse umane în unităţile de poliție ale MAI, Inspectoratul de Poliție Județean Neamț, cu sediul în municipiul Piatra Neamț, str. Eroilor nr. 16, organizează concurs pentru:

 ocuparea unui număr de 6 posturi vacante de agenți de poliție, existente în statele de organizare ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamț, prin încadrare directă din sursă externă a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale;

 ocuparea unui număr de 3 posturi vacante de ofițeri de poliție, existente în statele de organizare ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamț, prin încadrare directă din sursă externă a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale.

Din totalul celor 9 posturi scoase la concurs pentru încadrarea directă din sursă externă, 3 sunt prevăzute pentru ofițeri de poliție în cadrul Serviciului de Investigarea Criminalității Economice, 2 pentru agenți de poliție în cadrul Serviciului de Comunicații și Informatică, 2 pentru agenți de poliție în cadrul Serviciul Cazier Statistică și Evidență Operativă și câte un post de agent la Serviciul Logistic și Serviciul Financiar.

Recrutările de personal din sursă externă vor fi efectuate de cadrele IPJ Neamț, iar candidații se pot înscrie în fiecare zi până pe data de 23.10.2016, în intervalul orar 09.00-16.00, cu excepție zilei de Duminică, când programul este de la ora 09.00 la 12.00. Condițiile de participare, tematica și bibliografia vor fi postate pe site-ul IPJ Neamț, http://nt.politiaromana.ro/ , secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs , cât și la avizierul unității din strada Eroilor, nr.16, Piatra Neamt.”

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.