UPDATE:AUDIO- PREOTUL IONICA: ,,A FOST TALHARIE LA DRUMUL MARE DIN PARTEA POLITIEI…”

Preotul Sorin Ionica a fost incatusat si dus la sediul politiei municipiului Piatra- Neamt, pentru comportament agresiv fata de politisti si pentru ca a refuzat sa se legitimeze si sa-si mute autoturismul din mijlocul intersectiei. Informatia este confirmata de IPJ Neamt: ”In timp ce un echipaj de politie completa un proces verbal de contraventie unui sofer, a aparut un barbat care a incercat sa impiedice pe politisti sa aplice sanctiunea si a devenit agresiv. De asemenea a refuzat sa se legitimeze si sa mute din intersectie autoturismul cu care venise, motiv pentru care a fost incatusat si dus la politia municipiului Piatra- Neamt, pentru a fi identificat. El a fost sanctionat pentru tulburarea linistii si ordinii publice. Precizam ca nu a fost legat de niciun indicator de catre politsti, ci barbatul s-a prins de un stalp al unui indicator rutier pentru a nu putea fi preluat si dus la politie. Totodata nu putem da relatii despre identitatea persoanelor in cauza si nici despre legaturile de rudenie dintre ele”, informeaza Elena Bulgarea- purtator de cuvant IPJ Neamt.

 Precizam din nou si noi, ca preotul nu a fost legat de un indicator rutier de catre oamenii legii ci s-a prins singur cu mainile de el pentru a impiedica politistii sa-si faca datoria, de aceea martorii scenei au fost indusi in eroare.

De altfel, ramane de apreciat profesionalismul de care au dat dovada politistii, nelasandu-se intimidati de ”popa smecher” (asa cum este el supranumit) si de amenintarile lui, actionand si aplicand legea exact cum trebuie.

Pe surse, preotul Ionica a ajuns la locul unde a provocat scandalul ( VEZI AICI STIREA INITIALA!- ULTIMA ORA- PREOT INCATUSAT IN CENTRUL ORASULUI PIATRA- NEAMT, DUPA UN SCANDAL MONSTRU ) pentru ca persoana pe care politistii o sanctionau era chiar fiul preotului, care circula fara asigurarea auto obligatorie (RCA) valabila.

Fiul si-a sunat tatal, pe preotul Ionica si acesta s-a dus la fata locului unde a incercat sa-i determine pe politisti sa nu-i sanctioneze fiul. El a oprit masina in mijlocul intersectiei cu sens giratoriu din fata hotelului Ceahlau si cand a vazut ca nu poate impresiona pe nimeni cu ”pilele si relatiile” pe care le are orice preot crestin care se respecta, a trecut la amenintari si acte de violenta fizica si verbala la adresa politistilor, care apoi nu au avut de ales si au procedat la incatusarea preotului.

Trebuie mentionat ca la un moment dat, in urma cu ceva ani, ”popa smecher” si-a permis chiar sa intre in redactia unui cotidian local din Piatra- Neamt si sa ameninte o jurnalista care scrisese ceva ce nu fusese pe placul ”slujitorului Domnului”.

Pentru ”nazdravaniile” de noaptea trecuta, nu este exclus ca Sorin Ionica sa se aleaga si cu un dosar penal pentru tulburarea linistii si ordinii publice.

Ionut CORFU

1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.