Primarul Carabelea nu ar agrea o eventuală înscriere a Mădălinei Ciubotaru în PNL, după ce aceasta a pierdut ieri functia de vicepresedine al CJ Neamt, în locul ei, fiind ales Ion Asaftei, presedintele ALDE Neamt.

Mădălina Ciubotaru nu a oferit până astăzi nicio explicatie despre ”motivele personale” care au stat la baza demisiei sale din functie, ceea ce a dat frâu liber speculațiilor. Astfel, s-a lansat și ipoteza conform căreia la mijloc ar fi fost vorba despre o execuție prin demisie (demisie mai mult sau mai puțin forțată), ceea ce ar fi stârnit nemultumirea Mădălinei Ciubotaru, care ar putea ca răzbunare, să-și caute un alt partid, una dintre variante fiind PNL. Primarul Andrei Carabelea, președintele PNL Piatra Neamț, nu s-a arătat deloc încântat de o astfel de perspectivă, mentionând că el nu ar invita-o niciodată pe fosta vicepreședintă de CJ să se alăture liberalilor. ”În primul rand, din câte știu, doamna Ciubotaru nu are domiciliul pe Piatra Neamt. Eu nu am să spun niciodată nu, adeziunii unui nou coleg, dar, evident, nu am să-i fac niciodată vreo invitație personală doamnei Mădălina Ciubotaru. O decizie de adeziune a unui nou coleg la un partid, nu o poate lua o singură persoană. Adeziunea se acceptă prin votul tuturor colegilor din Biroul Politic Local. Eu pot avea un punct de vedere. Și cred că e nuanțat cumva în ce am spus anterior”, a spus primarul Carabelea în această dimineață, în emisiunea ”Revista presei altfel…”, realizata de Cezar Filip la Monitor TV, lăsând să se inteleaga că punctul lui de vedere nu ar fi unul favorabil, adica s-a opune.

Mădălina Ciubotaru a fost membru PDL, apoi membru PSD, de unde a trecut în barca Pro România, un partid minuscul, dar care i-a adus functia pe care a pierdut-o ieri.

Lovitură de teatru la CJ Neamț! Ion Asaftei este noul vicepreședinte. Mădălina Ciubotaru, eliminată… prin demisie

Ion Asaftei, presedintele ALDE Neamt, este noul vicepresedinte al CJ Neamt. Asaftei a fost ales pe functie in urma cu scurt timp, de consilierii judeteni, după ce Mădălina Ciubotaru (Pro România) și-a dat demisia din funcție, sau după cum se vorbeste prin CJ Neamt, a fost eliminată prin demisie.

Mădalina Ciubotaru a ajuns în functie în luna februarie 2021. În vara aceluiasi an, la Registratura CJ Neamt a fost depusă o demisie a acesteia din functia de vicepresedinte CJ Neamt, despre care s-a spus că ar fi fost semnata în alb (garantie) la momentul preluării functiei. Mădălina Ciubotaru a declarat la momentul respectiv că nu recunoaste demisia, că documentul i-ar fi fost sustras din birou (?! – dică ar fi avut o demisie în alb pe care o tinea într-un sertar) și că va face plângere penala. De atunci, subiectul a fost trecut sub tăcere, fără ca fosta vicepresedinta să mai depună vreo plangere.

Conform documentului (demisie) înaintat astăzi către CJ Neamt, Mădălina Ciubotaru a demisionat ”din motive personale”, formulare care lasă loc pentru multe speculații.

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.