Inconstienta si iresponsabilitate criminala a administratiei locale din comuna Girov, judetul Neamt. Tocmai oamenii care ar trebui sa fie extrem de bine informati despre metodele de impiedicare a raspandirii Covid 19, sunt cei care incalca cele mai elementare reguli in acest sens.

In galeria foto de mai jos, se poate vedea cum viceprimarul Ion Purcel (PSD) a mers din poarta în poarta prin comuna si a ”instruit” cetatenii (in special persoane in varsta) despre cum sa se protejeze in fata coronavirus. Culmea, tocmai viceprimarul este cel care nu respectă niciun fel de regula. Fara masca, doar cu o pereche de manusi in maini, a intrat in curtile si in casele batranilor, nu a pastrat distanta minima de protectie de 2 metri, ba chiar a impartit imbratisari ca in campania electorala si a purtat discutii lungi ca la târg.

Potrivit martorilor, viceprimarul mai era insotit de alti doi angajati ai primariei, iar pe traseu a mai facut si grupuri de 4-5 persoane, incalcand flagrant ordonanta militara care interzice formarea grupurilor mai mari de 3 persoane daca nu provin din aceeasi familie. Ca sa nu mai vorbim ca gestul de maxima iresponsabilitate a fost indreptat exact impotriva celor care trebuie sa fie protejati cel mai mult in aceasta perioada: batranii. Acestia sunt categoria de varsta cea mai predispusa la deces in caz de infectare cu coronavirus si sunt indemnati sa stea izolati, fara sa ia contact cu alte persoane. Stiind ca incepand de ieri, circulatia persoanelor este restrictionata si pe timp de zi, este interesant de vazut ce urgenta a avut Ion Purcel, de s-a vanturat ore intregi pe la portile oamenilor din comuna.

Exista asadar riscul la aceasta ora, ca la Girov sa fi dat o mana de ajutor la raspandirea Covid 19, chiar unul dintre oamenii care trebuie sa protejeze cetatenii si ar fi normal ca autoritatile sa se autosesizeze.

Pozele au fost facute publice de catre unul dintre insotitorii viceprimarului Purcel, dupa ”actiunea de prevenire” de ieri, 25 martie:

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. dupa cum vedem , batrana din ultima poza , mai desteapta decat toti functionarii , purta masca ! batranii , pe care-i luam la misto .

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.