Florentina Moise, șefa Inspectoratului Scolar Judetean Neamt, transmite in legatura cu perchezitiile DGA de la Tg. Neamt privind promovari aranjate la un liceu din localitate, ca institutia pe care o conduce, manifesta toleranta zero fata de orice incalcare a legii. ”Conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Neamt manifestă toleranta zero fata de orice incalcare a legii de catre personalul propriu și își reafirma determinarea de a actiona cu echidistanta si profesionalism in activitatile sale, urmand a dispune masuri in consecinta , in functie de rezultatul cercetarilor intreprinse de catre organele de urmarire penala si decizia ce urmeaza a fi pronuntata de către instanta competenta”, se arata in comunicatul semnat de Florentina Moise.

Promovări aranjate la un liceu din Tg. Neamț. Percheziții DGA

Politistii de la DGA Neamt au descins astazi la doua adrese din Tg. Neamt. Cele doua perchezitii domiciliare au legatura cu un dosar in care sunt cercetate fapte de coruptie, prvind promovari aranjate ale unor elevi de la frecventa redusa la un liceu din oras. ”Astăzi, 6 mai 2022, ofițerii de poliție judiciară ai  Direcției Generale Anticorupție  – Serviciul Județean Anticorupție Neamț, în baza ordonanței de delegare a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț, au pus în executare două mandate de percheziții domiciliare în legătură cu săvârșirea unor infracțiuni de corupție legate de promovarea anului școlar a unor elevi de la un liceu din orașul Târgu Neamț.

În urma acestor activități, au fost ridicate înscrisuri relevante pentru cauză”, a anunta DGA intr-un comunicat de presa.

I.C.

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.