Istoria îndoielnică a dezvoltatorului de jocuri de noroc Betsoft

Dacă arunci o privire foarte scurtă doar pentru a analiza cele mai celebre jocuri de cazino din lume, vei vedea că pe foarte multe dintre ele este pusă ștampila Betsoft. Cine sunt cei de la Betsoft? Întreaga echipă este una dintre cele mai bune echipe de provideri de produse de gambling din lume și au reușit să își creeze un nume chiar în această industrie datorită jocurilor pe care le-au oferit și produselor pe care le-au scos pe piața de gambling mondială.

La fel ca orice companie sau dezvoltator de produse inovatoare și Betsoft are câteva lucruri în istoric care ar putea să o recomande ca fiind necurate, dar lăsăm acest verdict la latitudinea ta.

De ce este Betsoft popular?

Pentru mai mult informații despre Betsoft și produsele lor, dar și sloturile care au consacrat acest nume, poți accesa https://cazinouromania.ro/ . Până să trecem la detalii mai picante. Trebuie să precizăm că Betsoft are în prezent licențe obținute în țări precum Italia, Malta, România, Curacao și probabil multe altele care vor urma în curând. Deci la o astfel de dezvoltare și acoperire geografică, te-ai aștepta ca Betsoft să aibă un cuvânt de spus în momentul în care le este pusă la îndoială credibilitatea.

Betsoft a fost lansată ca și companie în anul 2008 și a devenit printre cei mai de succes dezvoltatori și provideri de software pentru companiile de gambling sau operatorii de jocuri de noroc. Au reușit să producă sute dacă nu chiar mii de jocuri și sloturi, dar cel mai mult succes l-au avut în momentul în care au dat startul valului tehnologic care folosea efecte 3D pe ecranele de joc ale sloturilor. Rezultatul era incredibil și foarte mulți oameni își doreau să încerce acele jocuri.

Listă scurtă cu alte sloturi produse de către Betsoft: Fruit Zen, Glam Life, Vegas, Sugar Pop, Quest of the West, Fire & Steel, Blood Eternal, Birds, Good Girl Bad Girl și multe altele. Cu toate că majoritatea creditelor acestei companii au provenit din calitatea jocurilor de slot, Betsoft este un provider de servicii de gambling care a oferit și foarte multe soluții pe parte de tranzacționare, banking și poate chiar și procesarea plăților.

Dacă vrei să lansezi un cazino online, nu trebuie să faci altceva decât să plătești o taxă celor de la Betsoft pentru a putea pune pe picioare un întreg sistem funcțional. Acest lucru este incredibil de benefic pentru un operator la început de drum care nu își permite să își creeze propriile jocuri.

Scandalurile în care a fost Betsoft implicat

Deși cel mai bine cunoscut scandal care a pătat reputația celor de la Betsoft nu avea legătură cu modul lor de business, timpul a demonstrat că Betsoft era 100% responsabil pentru cele petrecute la momentul respectiv. Este vorba despre un website numit Absolute Poker care printr-o înșelăciune, a reușit să nu mai plătească mai multor jucători banii cuveniți, reușind astfel să închidă platforma păstrând astfel aproximativ 50 de milioane de dolari.

Ce legătură are Betsoft? Această companie era unul dintre primii clienți pe care Betsoft i-a avut vreodată. Atunci s-a observat foarte bine faptul că providerul nu a reușit să asigure un serviciu sigur pentru jucători și că majoritatea celor care au fost păgubiți au pățit acest lucru din pricina sistemului lacunar creat de Betsoft.

Jackpot neplătit în Bitcoin

Ce scandal a fost atunci, dar oare cum s-ar traduce un astfel de scandal în prezent? Tocmai în trecutul anului 2016, un jucător a reușit să câștige la slotul Glam Life un jackpot maxim, la un pariu de 5 monede pe 25 de linii de plată, adică 125 de linii. Acesta a pornit funcția de rotiri gratuite care i-a adus și jackpotul.

La acea vreme, acest jucători ar fi trebuie să fie premiat cu 1 milion de mBTC. Suma de bani echivalentă cu ceea ce se întâmplă astăzi este uriașă. După ce a observat cât de mulți bani a câștigat, jucătorul a mai observat și că în contul său au fost adăugate numai 500 mBTC. A contactat cazinoul unde a jucat, adică Betcoin și a cerut explicații.

Deoarece jocurile sunt sub jurisdicția celor de la Betsoft, plata jackpotului este în totalitate responsabilitatea celor de la Betsoft. Ce a făcut providerul atunci? A modificat regulamentul slotului astfel încât niciun jackpot să nu poată fi câștigat în timpul rundelor speciale, adică rotirile gratuite câștigate de sărmanul jucător. Betsoft s-a ales cu o reputație nu foarte bună.

Sunt jocurile de la Betsoft fraude?

Poate că în prima perioadă a dezvoltării companiei, lucrurile nu erau atât de corecte. iar echipa executivă încă se lupta să asigure un nivel cât mai bun de securitate și de profit pentru companie. Este adevărat că s-au produs și destul de multe greșeli, dar cine nu face greșeli când vine vorba de business?

În final

În final, Betsoft rămâne un slot a cărui reputație orbitează în continuare în jurul produselor. Câștigi mulți bani la sloturile produse de ei sau ai parte de o experiență plăcută? Dacă răspunsul este da, atunci nu mai ai nevoie de nimic altceva. Intră pe cazinoul tău online preferat, joacă-te și relaxează-te!

(P)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.