ISU Neamt are incepand de astazi, un nou șef cu acte in regula. ”Astăzi, 09.08.2021, domnul colonel Mihai Ciprian Mitrea a fost declarat admis în urma susținerii concursului pentru ocuparea funcției de inspector șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Petrodava” al judeţului Neamț susținut în data de 06.08.2021”, a transmis ISU Neamt.

Prefectul de Neamt a facut parte din Comisia de concurs. ”Am fost membru al comisiei de concurs, impreuna cu dl General Dan-Paul Iamandi seful IGSU si cu Prim adjunctul Cristi Radu si pot spune ca a fost cel mai dur si mai greu examen la care am participat pana in prezent, examen care a durat aproape 5 ore.
Il felicit din punct de vedere institutional in calitate de Prefect al judetului Neamt pe colonelul Mihai Mitrea si totodata , din suflet il admir ca militar ca si cariera profesionala si ca om.
Si il felicit pe dl colonel Mihai Mitrea pentru nota de 9,31 obtinuta la examenul pentru ocuparea functiei de Inspector Sef al ISU Neamt, un rezultat binemeritat, venit dupa ani de munca, de experienta, de studiu si de jertfa in interesul atributiilor de servici.
Sunt convins ca judetul Neamt, are unul din cei mai buni si mai expermentati comandanti ai structurilor de pompieri, personal medical si conex din tara”, a declarat George Lazar.

 

Colonelul Mitrea a ocupat functia pana acum ca interimar, dupa moartea fostului șef ISU Neamt, colonelul Ioan Nițică, în urma cu un an.

I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.