Comunicat de presa ISU Neamt:

ŞI TU POŢI SALVA VIEŢI! ALEGE FAMILIA POMPIERILOR MILITARI! Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Petrodava” al Județului Neamț recrutează candidaţi pentru admiterea la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldeşti – sesiunea IANUARIE 2019. Sunt disponibile 300 de locuri destinate bărbaţilor, din care 275 de locuri pentru specializarea subofiţer de pompieri şi protecţie civilă şi 25 de locuri pentru specializarea maistru militar auto.

Pentru a urma cursurile şcolii militare, sunt necesare parcurgerea recrutării, a selecției aptitudinale, iar la final concursul de admitere.

Termenul limită pentru depunerea cererilor de înscriere la concursul de admitere este 23 noiembrie 2018.

Anunțul de concurs și alte detalii privind desfăşurarea admiterii (condiţiile de înscriere, conţinutul dosarului de recrutare) pot fi consultate accesând pagina web a Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă – www.igsu.ro sau site-ul inspectoratului pentru situații de urgență judeţean –  http://ijsunt.ro/admitere.php

Cei interesaţi se pot adresa Serviciului Resurse Umane din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Petrodava” al Judeţului Neamţ, cu sediul în str. Cuejdi nr. 34, Piatra Neamţ telefon 0233/216816, 0233/216815, int. 27126, 27127.

 

(sursa: ISU Neamt)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.