ITM Neamt face cercetari in cazul soferului strivit sambata sub camionul la care facea reparatii (Vezi stirea aici!)

Din informatiile de pana acum, rezulta ca barbatul care a murit sambata strivit sub camion pe strada Apusului din Piatra- Neamt, a suspendat capul tractor al camionului pe doua cricuri si pe niste prisme din lemn, dupa ce a dat jos ambele roti din fata ale capului tractor, apoi a intrat sub acesta, moment in care vehiculul a cazut peste el, strivindu-i capul intre bara din fata si pamant”, a declarat Nicolae Harlea, purtator de cuvant ITM Neamt.

Potrivit aceleiasi surse, inspectorii ITM fac in continuare cercetari pe teren, de aceea inca nu exista informatii suplimentare.

Conform unor surse neoficiale, angajatorul pentru care lucra barbatul este din Piatra- Neamt si are ca obiecte de activitate fabricarea mobilierului din lemn si transport auto. Pe camionul respectiv lucrau doi soferi si urma sa fie incarcat cu produse textile de la sectia in curtea careia s-a intamplat tragicul eveniment, apoi, astazi, sa plece spre Germania.

Deocamdata nu stim daca soferul facea reparatiile din proprie initiativa sau daca a fost pus de patron, nici daca avea trecut in fisa postului obligatia de efectua reparatii, cert este insa, ca locul respectiv era impropriu desfasurarii unor astfel de activitati, asa explicandu-se si faptul ca victima a recurs la folosirea unor improvizatii, cum sunt prismele din lemn pentru sustinerea greutatii capului tractor. Revenim.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.