Deputatul Iulian Bulai, presedintele CJ Neamt, are o reactie dura si transanta, privind alegerea celor doi vicepresedinti ai CJ Neamt (Madalina Ciubotaru si Dragos Chitic). Bulai considera ca in urma votului, CJ Neamt va fi condus de 3 persoane (cu tot cu presedintele Arsene) care au probleme cu legea. ”De astăzi, Consiliul Județean Neamț este condus de către 3 persoane certate cu legea.
Președintele Ionel Arsene – ales direct de nemțeni, mai multe dosare penale la DNA.
Vicepreședintele Dragoș Chitic – ales de consilierii județeni, condamnat cu suspendare 3,5 ani pentru schimb de terenuri.
Vicepreședintele Madălina Ciubotaru – i se impută pierderi materiale (delapidare), după ce a falimentat stațiunea Negulești din comuna Piatra Șoimului.
De la Ștefan cel Mare și până astăzi, acest ținut supraviețuieste în ciuda unei majorități de politicieni hoți și lipsiți de profesionalism. Chiar mă mir cât de departe am ajuns, dată fiind calitatea foarte scăzută a aleșilor publici. Însă, în acest caz de conducere județeană certată integral cu legea, noi, nemțenii, nu mai suntem victime, ci chiar făuritorii propriului nostru destin.
În numele oamenilor decenți si dornici de reforme din județ, ne angajăm că vom rămâne oaza de speranță de care este atât de multă nevoie”, spune deputatul USR.
Ionut CORFU
DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Are dreptate. Ca orice film bine primit de public, asteptam si partea a doua in care dl. Bulai sa ne povesteasca de cei certati cu adevarul, promisiunile facute in campanie, competenta in a ne conduce, viziunea in economie, facturile cetateanului, masurile privind preturile etc. Ma gandesc la faptul ca in avion ti se pune o punga in caz ca te deranjeaza golurile de aer si am acelasi sentiment cand vad interventiile pline de demagogie , limba de lemn si stupiditatile total nefolositoare care ii umplu lui viata . Faceti ceva pt oameni domnule si lasati razboaiele personale pe care vi le plateste tara. Daca nu sunteti in stare de ceva demn si folositor atunci mergeti in vizuina dv si lasati ne in noroiul in care ne ati adus cu totii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.